Categories
Sport

florbal a jine

Byl jsem se dneska podivat na finalovy den flobaloveho turnaje klubu Czech Open a musim rict, ze rozhodne nelituju (btw dik Ondro, zes me vytahl :). Velmi slusne zaplnena T-mobile Arena, skvela atmosfera a napeti, ktere by se dalo krajet, a nakonec vitezstvi svedskeho tymu Pixbo Wallenstam v nejprestiznejsi kategorii Men’s Elite. Je jenom skoda, ze dulezitost utkani svazovala hracum ruce i nohy a ti tak nepredvedli tolik paradicek a skvelych kombinaci, kolik bych cekal. Priste se asi budu muset vypravit uz na nejaky zapas ve skupinach a hlavne – na Finnstu..

Minuly tyden bylo i ME v atletice, ceska vyprava dovezla 4 medaile, coz mi prijde jako velmi dobry vysledek. Cenny kov Sebrleho novinari vicemene ocekavali, ale ze to bude zlata asi uz tak moc ne. Bronz Zelezneho je ovsem skvely, nemluve o stribrech vyskare Janku a osteparce Spotakove. Ja se na tu olympiadu za dva roky asi zacnu tesit uz ted 🙂

No a samozrejme bych nemohl nezminit motorky v Brne a prvni vitezstvi Capirossiho (v MotoGP) u nas. Lukas Pesek ve 125cc spadl v posledni zatacce ze ctvrteho mista.. Bohuzel, zavody jsem na vlastni oci nevidel, takze nechci hodnotit, ale myslim, ze s takovou se titulu sampiona asi nedockame..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *