Categories
Everyday Life

jak na facebook?

Nějak tomu nemůžu přijít na chuť. Možná jsem paranoik, možná jenom nechci, aby se někdo bavil “o mně beze mě”. Možná je to jenom neochota trávit u toho tolik času. Tak jako tak, nemám ten facebook moc rád.

Proto jsem s díky uvítal tento článek, který jsem před nedávnem našel v Google Readeru a který poměrně hezky a jasně popisuje i můj postoj k tomuto sociálnímu fenoménu poslední doby.

(uznávám, že na některých místech autor dává tušit oblast jeho zaměstnání a hobby, ale bežný čtenář se přes ty cizí názvy určitě nějak dostane – nejsou totiž tak podstatné)

Desatero pro zdravé používání Facebooku zde.

2 replies on “jak na facebook?”

Ale já Facebook mám docela rád. Jen si nepotrpím na věci, na kterých tam většina celkem dost ujíždí. Chci ho využívat jako prostředek pro komunikaci a spolupráci.

Přitom se tam může profilovat i podle svých zájmů, které zase nejsou zřejmě main-streamové 🙂

Navíc ten článek nelze brát doslova, to je ale, doufám, jasné 😉

Problém je právě v tom, že se mi taky nelíbí “ujíždět na mainstreamových” věcech. Tento článek jsem zde přidal spíše pro okruh svých přátel, kteří mě zaplavují pozvánkami do nejrůznějších aplikací.

A ano, článek neberu celý doslova. Jen jsem chtěl zdůraznit a ocenit obraty, které mi utkvěly v paměti (zejména komentář č. 2, příběhy o fotkách a vztazích) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *